Toύρτα γάμου με ρόζ τριαντάφυλλα - Pink rose Wedding cake

Λευκή  γαμήλια τούρτα στολισμένη με ζαχαρόπαστα και  παλ ροζ τριαντάφυλλα φτιαγμένα με Gumpaste   


 

8 σχόλια:

elina είπε...

Όλα καταπληκτικά!!!Συγχαρητήρια!!!

Ανώνυμος είπε...

Υπεροχα φανταστικα!!!!

ΧΑΡΑ είπε...

ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ!ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΝΟΙΞΗ..

Elena El Papadopoulou είπε...

Θελω να παντρευτώωωωωωωωω!!!!
:)))

Ανώνυμος είπε...

Τι υπέροχη δημιουργία!!!Και μενα με κανει να θελω να (ξανα)παντρευτω.Λυσε μου ομως την απορια.Αντε και τα πετυχαινεις-περιπου- τα λουλουδια. Πως τα στερεωνεις για να τη μεταφερεις κιολας? Διαβασα στο cake central οτι το συρμα για τα λουλουδια δεν ειναι ασφαλες να μπει σε τουρτα και παρολο που θα ηθελα να τολμησω να φτιαξω λουλουδια αυτο το θεμα δεν μπορω να το λυσω.Εσυ τι προτεινεις?

Sugar flowers creations είπε...

Φίλη- φίλε Τα τριαντάφυλλα θα μπουν ή με σύρμα ή θα κοληθούν με royal icing.
Oταν σερβίρεται η τούρτα αυτά αφαιρούνται Το συρμα ειναι ενσωματωμένο στο λουλούδι δεν μένει στη τούρτα Οσο για τη μεταφορά υπάρχουν ειδικά κουτιά.
Δεν γνωρίζω τις γνωσεις στο αντικείμενο αλλά τεχνικά, θεωρώ ότι το δυσκολότερο δεν ειναι να κάνεις τα λουλούδια αλλά να φτιάξεις τριόροφη τουρτα.
Καλό βράδυ

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Τα λουλούδια σίγουρα αφαιρούνται απλά διάβασα ότι ακόμα και το να σφηνώσεις το σύρμα στο κέικ για να στερεώσεις το λουλούδι δεν είναι ασφαλές λόγτω του υλικού του σύρματος. Αν μου λες ότι το πιο δύσκολο είναι η τούρτα τότε θα το τολμήσω γιατι έχω καταφέρει να φτιαξω τριόρωφη αρκετα καλά- και με μωρό τριγύρω...
Φιλια Σίσσυ

Sugar flowers creations είπε...

Σίσσυ Οι Αμερικάνοι πρέπει να σου πώ έχουν ένα θέμα με τα διατροφικά Είναι πολύ αυστηροί γενικά. Υλικά που επιτρέπονται στην Ευρώπη για εκείνους μπορεί να είναι ακατάλληλα.Εσύ αποφασίζεις!!
Αφου τα καταφέρνεις με τη τούρτα το μόνο που έχω να πώ, ειναι να φτιάξεις τα λουλούδια αρκετό καιρο πρίν ( με gum paste ) ώστε να έχουν στεγνώσει καλά.
Kαλή επιτυχία!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Online Cake Decorating Class

EΚΤΥΠΩΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Print Friendly and PDF

----

Protected by Copyscape Web Plagiarism Detector