ΡΩΜΗ- και η Gourmet εμπειρία στο La Pergola

 Ένα δώρο απο την L G - HELLAS Life Tastes Good
  και τον Σεφ Βαγγέλη Δρίσκα για τη πρωτιά μου στο διαγωνισμό Η Ρώμη συννεφιασμένη και βροχερή αυτή τη φορά αλλά πάντα πανέμορφη  μου χάρισε  μια μοναδική εμπειρία. Ένα δείπνο στο καλύτερο εστιατόριο της Ρώμης, το  La Pergola,. στο roof garden του ξενοδοχείου Rome Cavallieri,  βρεβευμένο με 3 αστέρια Michelin. 
Επιπλέον, η Αμερικανική Ακαδημία Επιστημών Φιλοξενίας έχει απονείμει στο  La Pergola  το πολυπόθητο "Πέντε Αστέρων Diamond Award!"

 - Μια κάβα με πάνω από 53.000 μπουκάλια, ένα μενού με 29 επιλογές, ελαιόλαδο και βαλσάμικο ξύδι εκλεκτής ποιότητας και τα καλύτερα συστατικά της Μεσογείου,

Γαστρονομική εμπειρία.με ατμόσφαιρα και στύλ. Τραπέζια  με επίχρυσο πιάτα και μαχαιροπήρουνα.  Ωραία έργα ζωγραφικής, ένα σπάνιο υφαντό Aubusson, πορσελάνη Sèvres, μανουάλια 18ου αιώνα , πολύτιμα έπιπλα αυτοκρατορικά και μια υπέροχη συλλογή από χειροποίητο φυσητό γυαλί από τον Emile Galle. Στο κέντρο της αίθουσας είναι ένα επιβλητικό αγγείο  του 17ου αιώνα, κάθε μέρα στολισμένο με μια εντυπωσιακή σύνθεση λουλουδιών.
Και το κυριότερο μια πανοραμική θέα στην αιώνια πόλη που απλώνεται απο κάτω.
 Το μενού υπογράφει ο πολυβραβευμένος Chef  Heinz Beck

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Online Cake Decorating Class

EΚΤΥΠΩΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Print Friendly and PDF

----

Protected by Copyscape Web Plagiarism Detector